Vrijwilligers zoeken

WeyLia Club is een plek waar iedereen zo is en ook voor mensen met een auditieve beperking/ handicap en voor de mensen die ook nog slecht zien of blind zijn en waar veel mogelijk is, die zich met plezier voor WeyLia Club inzetten.

Heeft u ook zin om uzelf voor de club in te zetten? U bent van harte welkom!

We zijn onder andere nog op zoek naar:  vrijwilligers

De activiteiten zijn over het algemeen erg afwisselend. We zoeken daarom vrijwilligers die het leuk vinden om op zich fexibele basis in te willen zetten. Belangrijkste reden is echter iets doen voor je en er plezier in hebben.

Wat verwachten wij van een vrijwilliger:

  • Goed kunnen communiceren ( ook een duidelijk lichaamstaal en mimiek)
  • flexibel
  • goed kunnen luisteren en geduld hebben
  • gezelligheid kunnen bieden. (spontaniteit)
  • meehelpen met klaar zetten van tafels, voorbereiden en opruimen
  • U bent behulpzaam
  • Ondersteuning en diverse activiteitenmogelijkheiden
  • Afwisselende vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer

Werktijden

1x per maand op zaterdag van 14.00 uur tot 21.00 uur in Vught, soms langer  (inclusief klaar zetten en opruimen). De meeste activiteiten zijn een maand van te voren bekend en dan zal de organisatie contact met u opnemen om te vragen of u beschikbaar bent.

Werkzaamheden:

Wanneer een nieuwe vrijwilliger zich aanmeldt, bieden wij er een kennismakingsgesprek met de organisatie en een verrassende vrijwilligersklus aan waarbij u een eigen verantwoordelijkheid krijgt. Natuurlijk kunt u hierbij op ondersteuning en begeleiden rekenen zodat u zich snel thuis gaat voelen. Een deel van dag zijn er vrijwilligers en bestuursleden aanwezig. We zorgen voor een inwerkprogramma zodat alles goed is geregeld.

Belangstelling?

Belangstelling om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Linda Jung, organisatie, voor een kennismakingsgesprek. U kunt haar bereiken via e-mail: weylia.club@gmail.com

Voor meer informatie over WeyLia Club kunt u ook kijken op www.weylia.nl